background image

Qui som

CleanNew neix per ser un nou concepte d'impermeabilització i neteja de mobles entapissats. Utilitzant matèries primeres d'alta qualitat i amb la tecnologia més moderna en l'àrea tèxtil, CleanNew ha desenvolupat un servei únic i innovador anomenat blindatge, que pot augmentar la vida útil dels mobles entapissats fins a tres vegades.

A través de la nanotecnologia, CleanNew va portar al Brasil un sistema exclusiu que satisfà els clients més exigents, conservant sempre les característiques originals del teixit, sense modificar-ne la textura i el color.

El nostre equip compta amb consultors i tècnics qualificats, sempre alineats amb la nostra política d'excel·lència i millora contínua en el sistema d'atenció al client. Benvingut a CleanNew, un nou concepte de neteja i protecció de tapisseries!

Propòsit de marca

Ser referent en el mercat de la neteja en sec i el blindatge de tapisseries al Brasil i a tot el món. Sempre busquem cobrir les necessitats dels nostres clients actuant amb ètica, educació, il·lusió i compromís.

Els nostres serveis

Image

Blindatge Cleannew, és un sistema exclusiu de protecció de teixits i una marca registrada de CleanNew que promou la impermeabilització de sofàs, tapisseries i matalassos, i pot augmentar la vida útil de la peça fins a 3 vegades.

Amb matèries primeres de gran qualitat i la més moderna tecnologia en l’àrea tèxtil, utilitzem un producte que conserva les característiques originals del teixit, sense alterar la seva textura i color.

Sanitizacao image

CleanNew va portar al Brasil el sistema de desinfecció ambiental amb tecnologia UV-C. En aquest sistema, s'associa un potent agent desinfectant amb una làmpada germicida d'alta freqüència que emet radiació UV-C que desintegra l'ADN d'àcars, fongs, bacteris i virus, mantenint l'entorn net, segur i desinfectat fins a 12 dies.

higienizacao image

Mantenir la teva tapisseria neta va més enllà de les preocupacions estètiques. L'acumulació de partícules, a més de danyar la bellesa d'una peça, pot interferir amb la salut i el benestar de la teva família.

El nostre servei d'higiene és molt més que una simple neteja de sofàs. En la nostra formulació utilitzem un potent agent bactericida que, a més de revitalitzar el teixit, eliminarà al voltant del 90% dels agents que provoquen processos al·lèrgics, com fongs i bacteris.

revitalizacao image

Tota tapisseria de cuir necessita cures periòdiques, ja que pateix una agressió constant que pot danyar el teixit, provocant sequedat i esquerdes irreversibles. El procés d'hidratació del cuir de CleanNew arriba a les capes més profundes del teixit, revitalitza el cuir i el manté com a nou durant molt més temps.

Sorprèn-te amb CleanNew

Logo CleanNew

Descobreix el nostre model de negoci

Tingueu la vostra independència financera i escriviu un nou capítol de la vostra història

Amb 8 anys d'experiència, CleanNew es va convertir en un referent al Brasil, es va expandir a Llatinoamèrica i ha sorprès països com els EUA i els Emirats Àrabs Units. Tot això per la seva forta identitat de marca, productes i model de negoci innovador, que han atret molts inversors. Amb manuals, processos definits i supervisió in situ, CleanNew ofereix un suport complet per desenvolupar i potenciar els vostres franquiciats. Awards Image

Testimonis d'alguns dels nostres franquiciats

Icon image

Sobretot, un franquiciat ha de tenir dedicació i disponibilitat. Què significa treballar directament i diàriament, sempre buscant oportunitats i millores per al teu negoci.

Fritz Paixão - CEO de CleanNew

CleanNew als mitjans

Veure tot
Logo CleanNew

Consentiment de cookies

Utilitzem cookies per a una millor experiència.