image notice
Fritz Paixão: d'un rentat de cotxes a un negoci de 8 milions de BRL

El seu camí com a emprenedor va ser llarg i divers. Llicenciat en fisioteràpia, va treballar amb piscicultura, arts escèniques i fins i tot presentador de televisió. Fins que, a Salvador, Fritz Paixão va tenir la idea d'invertir en un servei de tintoreria d'automòbils.

A finals de 2014 va néixer Autoclean, una empresa centrada en el rentat intel·ligent. “Van començar a preguntar si no netejaríem també sofàs, matalassos, cadires i butaques. Va ser natural, vaig veure una oportunitat i aleshores va sorgir la idea d'apostar pel nínxol d'higiene i blindatge per a tota la tapisseria, a més dels seients de cotxe. El gener de 2015, Autoclean es va convertir en CleanNew”, diu.

Amb això, es va desenvolupar una fórmula única. El producte pot augmentar fins a tres vegades la vida útil de la tapisseria, conservant les característiques originals del teixit, sense canviar la textura. Utilitzant nanotecnologia, CleanNew ha desenvolupat un sistema patentat al Brasil, conegut popularment com a "protecció", que actualment guanya uns 8 milions de R$.

La segona estratègia va ser crear un pla d'expansió. Actualment, CleanNew compta amb 25 franquícies nacionals i en va llançar tres internacionals, a Bogotà, Buenos Aires i Miami, amb plans per operar en almenys 6 països més en els propers 2 anys. La popularització de la marca està directament relacionada amb les accions realitzades amb personalitats i noms coneguts del món artístic.

Font: aloalobahia.com

Arrow back

Tornar