image notice
Fritz Paixão i l'empresa baiana CleanNew, la combinació milionària

SÃO PAULO, 31 d'octubre de 2019 /PRNewswire/ -- Tot va començar l'any 2014 quan CleanNew va invertir en Business Consulting i va crear una empresa en el negoci de neteja i blindatge de tapisseries, diferenciant-se en un mercat molt popular.

L'emprenedor Fritz Paixão va apostar pel públic femení, molt necessitat, oferint un servei de neteja en sec de cotxes de primera qualitat, a la comoditat de casa en condominis residencials a Salvador. “Teníem el model de negoci perfecte, però ens vam enfrontar a la convenció de condominis que prohibia aquest tipus de serveis a la nit”, recorda Fritz, que va superar la seva primera barrera el novembre d'aquell any, per posar en pràctica el pla de negoci.

La feina ben feta aviat va donar lloc a un nou nínxol de mercat, basat en les peticions de clients també interessats en serveis de neteja de tapisseries. “Ho vaig acabar aprenent tot jo mateix, ja que em vaig adonar que en aquest camp els serveis els feien aficionats i empreses sense gaire reconeixement. Era la peça que faltava per destacar i centrar-se en la professionalització del segment i el reconeixement del Branding”, detalla.

Amb la creació de la nova empresa, Fritz pot servir a les persones interessades a impermeabilitzar la tapisseria. Va aconseguir l'associació amb una indústria química que proporcionaria un producte únic capaç de satisfer els costos i els beneficis.

“El blindatge de la tapisseria va ser el nom que li vaig adoptar, perquè vaig utilitzar un material capaç de no alterar el color i la textura del teixit, ni ser inflamable, i tot i així tenint un preu assequible”, revela.

“L'emprenedor que vol l'èxit ha de buscar la innovació, córrer per ser el millor en el seu camp. Els diners arriben com a resultat”, diu Fritz.

En només un any i mig, CleanNew va augmentar els seus ingressos de 15.000 R$ a 2,5 milions de R$ anuals.

Conquesta del Mercat de Franquícies

L'èxit de l'empresa de neteja i blindatge de tapisseries va despertar l'interès de Fritz per visitar una fira de franquícies. Després d'anàlisis i molt treball en xarxa amb altres empresaris de diferents àmbits que ja s'havien convertit en franquiciadors, es va adonar que era el moment de seguir endavant. “Hi vaig invertir tot el que tenia i vaig començar a vendre, donant tot el suport i assegurant que la cosa funcionés”, explica.

La primera franquícia CleanNew es va obrir a Fortaleza (CE), el març d'aquell any, després va arribar Aracaju, Rio de Janeiro, São Paulo, Belo Horizonte, fins a assolir el nombre de 34 franquícies instal·lades al país, i 4 Master Franquícia a l'estranger. “Argentina, Espanya, EUA, Colòmbia van formar part del nostre procés d'internacionalització de la marca i el resultat ha estat espectacular” revela Fritz.

Els següents passos es mantenen sota clau, però l'emprenedor assegura: “Entrem al mercat àrab el 2020, hi ha un projecte grandiós per a Cleannew que implica molta planificació, atreviment i una dosi de tecnologia. Revolucionem el mercat!” comenta Fritz.

Les xifres de Cleannew són sorprenents, el 2018 mentre el Brasil va créixer només un 0,2%, la xarxa de franquiciats va augmentar en dos dígits, arribant a gairebé el 80%, una xifra espectacular davant la crisi econòmica del país. "Encara queda molt per créixer, i molt mercat per conquerir, el 2019 va ser un any per estructurar la marca per a un creixement encara més gran el 2020, la nostra expectativa és guanyar uns 15 milions", diu Fritz.

Instagram és una de les principals plataformes de notorietat de marca, tant per a Fritz (@fritzpaixao) com per a la marca (@cleannew). "Quan fas el que t'agrada, l'èxit i l'èxit són només qüestió de temps i d'oportunitats. Avui tinc una responsabilitat social molt gran amb els meus gairebé 20.000 seguidors. Molts d'ells em segueixen pels consells que dono i acaben veient en mi el que sempre han somiat ser”. assegura en Fritz.

Font: gauchazh.clicrbs.com.br

Arrow back

Tornar