image notice
La marca que "protegeix" els sofàs fa ofensiva per a les franquícies a RS

L'empresa d'higiene de tapisseria, CleanNew està impulsant la seva ofensiva al mercat de Rio Grande do Sul. Amb dues franquícies a l'estat i una més programada per a principis de 2019, el mercat de Rio Grande do Sul representa el 10% dels ingressos de la companyia, estimats en 8 milions de R$ per a l'any.

CleanNew també fa impermeabilització, que anomena "protecció". Fa dos anys que funciona en expansió a través de franquícies i va arribar a les 22 unitats. A Rio Grande do Sul, les operacions es troben a Porto Alegre i Passo Fundo.
– La propera serà a Caxias do Sul – avisa el conseller delegat de la companyia, Fritz Paixão..

Dins de l'estratègia de creixement al mercat de Rio Grande do Sul, CleanNew serà un dels socis oficials de l'EliteDesign Show. L'esdeveniment se celebrarà de setembre a novembre a Porto Alegre.

També el 2018, CleanNew comença la internacionalització. Començarà a operar als Estats Units, Agentina i Colòmbia.

Inversors
Com que el model pot ser una oficina a casa, no cal que una botiga física sigui franquiciat CleanNew. Hi ha interès de marca per tenir operacions a Pelotas, Santa Maria, Santa Cruz do Sul i Rio Grande..

La quota de franquícia varia entre 20.000 i 80.000 R$, depenent del nombre d'habitants. Es requereix un capital circulant de 8 mil. El període d'amortització és d'entre 10 i 12 mesos.

Font: gauchazh.clicrbs.com.br

Arrow back

Tornar